Navigation Menu+

Mosselbestekje

4 december 2007 door in Blogger | 6 reacties

Het is weer iemand gelukt een totaal onzinnig product op de markt te brengen. Vast als Sintsurprise voor mijn collectie ondingen. Bij de zakken mosselen die je nu bij AH koopt krijg je een mosselbestekje. In de vorm van… juist: een mossel.
Let wel: je koopt een zak met bestekdragende schelpdieren. En dan doe je daar een plastic mosselschelp bij als bestekje. Welke gedachte zit daar in hemelsnaam achter?
Denk ook even aan de rommel die dat veroorzaakt: spuitgietmachine, mallen, kunststof, verf. En allemaal voor niets, want de mosselen zelf leveren immers hun gratis natuurlijk afbreekbaar bestekje.
Zucht, diepe zucht.

6 Reacties

 1. onzinnig, inderdaad! en grappig om opeens mijn hand in een andere blog te zien!

 2. De foto kwam langs via foodlog, dat had ik even moeten vermelden. En welkom met je hand op mijn blog! Houd me aanbevolen voor meer ondoordachte producten, zoals daar ooit was het combigereedschap kiwilepel-mes. Mes werkte niet als de kiwi rijp en zacht was, lepel werkte niet als je de kiwi -want hard – nog kon snijden, maar het binnenwerk te hard was om uit te lepelen. Helaas heb ik er geen bewaard voor een foto op mijn blog. Wat een onzin bedenken mensen toch!

 3. Wat een geweldige vondst van AH. Mogelijk gaan mensen nu eens wat beschaafder mosselen eten. Zelf had ik al zwaar verzilverde bestekjes en ben op zoek naar gouden sets (minimaal 6 stuks). Het is toch bar en boos om een dier als gereedschap te gebruiken. Je gebruikt toch ook geen hamerkophaai om je parket vast tenagelen?

 4. het blijven dieren die jullie opeten! dieren zijn er om ons ecosysteem te laten werken zoals het hoort. wij daarentegen snappen het niet of beter willen het niet snapen. door alles op te v’reten verstoren we massaal het evenwicht!
  ieder dier heeft z’n functie vergeet dat niet als je na leed toegebracht een dier verorbert!

 5. vroeger kon het nog zonder te veel schade aan te richten, nu niet meer.
  er moet dringend nagedacht worden hoe we het aan pakken want we zijn al met 7 miljard mensen, als we het z’n allen doen wat wij hier doen dan is er over een korte tijd niets meer in leven! sorry tsal je aar overkomen zo’n reaktie, niet?
  denk maar’ eens hier over, er komen per seconde 2 mensen bij!!! dwz als je rekent per dag minimum 178000 mensen ERBIJ! vegan lifestyle is de oplossing voor ons allen…

 6. het blijven dieren die jullie opeten! dieren zijn er om ons ecosysteem te laten werken zoals het hoort. wij daarentegen snappen het niet of beter willen het niet snapen. door alles op te v’reten verstoren we massaal het evenwicht!
  ieder dier heeft z’n functie vergeet dat niet als je na leed toegebracht een dier verorbert!

Tags: